Tennis taula

El Girbau Vic guanya el primer partit a la lliga de campions

Tennis de taula. L’equip osonenc supera per 3-1 el Lyssois Lille en la segona jornada de la fase de grups. La gironina Sofia-Xuan Zhang fa una gran actuació i guanya els seus dos partits

El Girbau Vic fa història i guanya el primer partit en la lliga de campions, en la primera participació d’un equip català en la màxima competició europea femenina. El conjunt osonenc supera per 3-1 el CP Lyssois Lille Métropole francès en la segona jornada de la fase de grups. És el primer partit que juga davant la seva afició i coincideix amb el 50 aniversari del tennis de taula federat a Vic. La gran protagonista és la gironina Sofia-Xuan Zhang que s’adjudica els dos partits que disputa, el primer i l’últim, i lidera el conjunt cap a la victòria.

Sofia-Xuan Zhang remunta un marcador advers en el primer partit contra la sèrbia Andrea Todorovic, guanya per 3-2 (7-11, 11-9, 11-13, 11-6 i 11-7), i situa l’1-0 en el marcador. Tot seguit la gal·lesa Charlotte Carey cedeix davant l’hongaresa Dora Madarasz, la número u del conjunt francès, per 1-3 (5-11, 12-10, 7-11 i 10-12) que empata el partit, 1-1.

El conjunt osonenc suma el segon punt gràcies a l’hongaresa Orsolya Feher que venç per 3-0 (11-6, 11-4 i 11-7) a una jugadora molt defensiva, la francesa Agnès Le Lannic. Sofia-Xuan Zhang torna a la taula de joc en el quart partit i amb la possibilitat de donar la victòria al Girbau Vic. La gironina perd el primer joc, però després desplega tot el seu potencial de cops,. guanya a Dora Madarasz per 3-1 (6-11, 12-10, 14-12 i 11-7), i certifica la primera victòria del conjunt osonenc.