Golf

Tiger Woods Igualada el rècord de victòries en el PGA Tour amb 82 tornejos guanyats

Golf. El nord-americà s’imposa en el Zozo Championship de Chiba, Japó, i atrapa al seu compatriota Sam Snead que havia aconseguit aquest registre entre els anys 1936 i 1965

Tiger Woods igualada el rècord de victòries en el PGA Tour amb un total de 82, després de guanyar avui el Zozo Champioship de Chiba, al Japó. El nord-americà atrapa al seu compatriota Sam Snead que va aconseguir aquest registre entre els anys 1936 i 1965. Tiger Woods, que no guanyava un torneig des del Masters d’Augusta d’aquest any, ha guanyat el torneig de Chiba amb 261 cops, 19 sota el par del camp. La darrera jornada es va haver d’ajornar fins avui per culpa del mal temps i el nord-americà ha mantingut a ratlla al japonès Hideki Matsuyama, l’únic que l’intenta inquietar i que acaba segon a tres cops (264). La tercera posició l’han compartit el nord-irlandès Rory McIlroy i el sud-coreà Sugjae Im amb 267 cops.

Tiger Woods, de 43 anys, va aconseguir la seva primera victòria l’any 1996 i ha arribat a les 82 aquest 2019. El nord-americà suma però un total de 109 triomf en la seva carrera ja que també té victòries en el circuit europeu, en el circuit japonès i en altres tornejos. Després del rècord de 82 victòries de Tiger Woods i Sam Snead, el tercer de la llista de guanyadors en el circuit de la PGA és el nord-americà Jack Nicklaus que en va aconseguir 73 entre els anys 1962 i 1986.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)