Rugbi

Empat en l’últim minut

Rugbi. El Barça domina la primera meitat amb velocitat, la Santboiana reacciona en la segona amb la seva força i anivella el marcador

BARÇA 32 SANTBOIANA 32

BARÇA:Cuello, Martín Garcia, Muñiz, Lagioiosa, Zas, Benegas, Mirabet, Hogg, Cane, Guemes, Velarde, Barranco, Losada, Granell i Ortiz. També van jugar: Cebrián, Molinari, Juan Pablo Gracia, Gauthier i Ferrere.SANTBOIANA:Anae, Ragazzi, Sila, Palomo, Pujol, Moreschi, Ramiro, Tauli, Hector Garcia, Bentley, Vicente, Dorrough, Federico González, De Orbaneja i Millám. També van jugar: Puig, Coma, Palomar i Buira.MARCADOR:0-5 (8’) Tauli, assaig. 0-7 (8’) Bentley, transformació. 3-7 (15’) Guemes, cop càstig. 8-7 (23’) Ortiz, assaig. 10-7 (23’) Guemes, transformació. 15-7 (32’) Mirabet, assaig. 17-7 (33’) Guemes, transformació. 17-10 (35’) Bentley, cop de càstig. 22-10 (39’) Benegas, assaig. 22-13 (40+4) Bentley, cop de càstig. 22-18 (46’) De Orbaneja, assaig. 27-18 (52’) Losada, assaig. 29-18 (53’) Guemes, transformació. 29-23 (57’) Puig, assaig. 29-25 (58’) Bentley, transformació. 32-25 (70’) Guemes, cop de càstig. 32-30 (79’) Ramiro. assaig. 32-32 (79’) Bentley, transformació.ÀRBITRE:Marc Riera. Targeta groga a Martín Garcia, Hogg i Hector Garcia.

El derbi català de divisió d’honor entre el Barça i la Santboiana va ser anivellat i emocionant, tal com es preveia, i va finalitzar amb un empat, 32-32. Els blaugrana van dominar la primera part amb la seva velocitat i els de Sant Boi van reaccionar en la segona amb la seva força, i van empatar en l’últim minut.

La Santboiana va iniciar bé el partit i es va situar amb un 0-7 abans del minut 10, però els blaugrana van passar a dominar el joc amb les seves ràpides accions d’atac. Un cop de càstig i dos assajos que van ser transformats, van capgirar el marcador (17-7). La Santboiana va tenir problemes per arribar en profunditat dins del terreny de joc blaugrana i va sumar punts amb els cops de càstig, mentre que el Barça va anotar el seu tercer assaig. Al descans s’hi va arribar amb un 22-13 per al Barça.

La segona meitat es va tornar a iniciar amb els de Sant Boi encertats en atac i van anotar un nou assaig. Els blaugrana van respondre amb el seu quart assaig, però en aquesta ocasió la Santboiana va mantenir el seu encert ofensiu gràcies a la potència del seu joc, i es va tornar a acostar en el marcador. Un cop de càstig transformat pel Barça va situar el 32-25 a deu minuts del final, però no va decidir el partit. La Santboiana va mostrar novament la força de la seva davantera i va arribar a tocar de la línia de marca blaugrana. Una errada defensiva dels locals va permetre l’assaig de la Santboiana en el darrer minut i la transformació va portar l’empat.