Rugbi

El Barça perd la semifinal de copa (31-20)

Rugbi. Els blaugrana no poden sorprendre El Salvador, que passa a la final en la que s’enfrontarà a l’Alcobendas

El Barça cau derrotat pel SilverStorm El Salvador per 31-20 en la segona semifinal de la copa i es queda sense poder disputar la final. Els blaugrana lluiten i s’entreguen però no poden sorprendre al conjunt de Valladolid que passa a la lluita pel títol on s’enfrontarà a l’Alcobendas, l’actual campió.

Els blaugrana colpegen primer en la primera meitat amb un assaig de Pablo Ortíz en el minut 15, però és El Salvador el que domina el joc i el que s’apropa amb més perill a la línia de marca del Barça. En el minut 24 els de Valladolid anoten el seu primer assaig i fan la transformació i en el 36 fan el segon (12-5). Amb el temps complert de la primera part Bautista Guemes anota un cop de càstig i s’arriba al descans amb el 12-8.

En els primers minuts del segon temps els blaugrana tornen a anotar un assaig gràcies a Franco Velarde, Bautista Guemes el transforma (12-15) i es posen per davant. El Salvador reacciona i anota dos assajos, un d’ells transformats, i situen als de Valladolid per davant amb un 24-15 a menys de vint minuts pel final. Antiom Kovalenko torna a donar esperances als blaugrana amb el tercer assaig (24-20) però en el darrer minut El Salvador s’assegura la victòria i la classificació (31-20).

En la primera semifinal el Lexus Alcobendas derrota per 11-15 al VRAC Quesos Entrepinares passa a la final i podrà defensar el títol que va guanyar l’any passat.