Tennis taula

Clàudia Caymel guanya el títol individual absolut en l’estatal

Tennis de taula. La jugadora del Tramuntana de Figueres derrota en la final femenina la favorita, Ana Garcia (UCAM), per un clar 4-0. Alba Fernández (Calella) s’imposa en els dobles femenins fent parella amb Marina Ñiguez (Alacant)

Clàudia Caymel, del Tramuntana Figueras, ha guanyat per primera vegada el títol individual femenina de l’estatal absolut. La jugadora catalana ha superat en la final per un clar 4-0 la granadina Ana Garcia (UCAM Cartagena). Clàudia Caymel ha disputat un partit molt seriós i no ha tingut gaires problemes per superar Ana Garcia, que tenia el suport de l’afició, ja que els estatals s’estan disputant a la localitat d’Armilla, a Granada, però en cap moment ha inquietat la catalana.

En la final de dobles femenins el títol ha estat per a la catalana Alba Fernández, del Suris Calella i Marina Ñiguez (Alacant). Han superat en la final per un ajustat 3-2 Clàudia Caymel i Sofia Barba, del Rivas de Madrid. Demà s’inicia la competició per equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)