Rugbi

Irlanda tomba Gal·les i s’entreveu com a favorita

Rugbi. El duel entre els dos favorits acaba amb victòria de l’equip verd (24-14), que és l’únic invicte entre els candidats al Sis Nacions

Els dos últims campions del Sis Nacions, Irlanda i Gal·les, es van veure ahir les cares a Dublín en un duel que estava marcant amb vermell pels dos equips, principals favorits per aixecar la corona, sobretot després de la derrota d’Anglaterra a París, la setmana passada. El XV del Trèvol va sentir-se sempre superior (24-14) sobre la gespa tot i la marca de Tomos Williams, que va capgirar inicialment el resultat en la primera part (5-7). Tadhg Furlong i Josh van der Flier van posar les coses al seu lloc, juntament amb l’encert de l’infal·lible Sexton en les transformacions. Els gal·lesos van prémer l’accelerador els minuts finals, però no van arribar a temps. Anglaterra, per la seva banda, no va fallar a Escòcia (6-13), però encara és lluny del nivell que va exhibir en la copa del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)