Patinatge

El CPA Olot torna a superar el Girona en el campionat de Catalunya

Patinatge. El campió territorial aixeca a Lleida el seu divuitè campionat de Catalunya de grups de xou superant el campió mundial, el Girona

El CPA Olot va sumar ahir a Lleida el seu 18è títol de campió de Catalunya de grups de xou grans després de perdre la temporada passada l’hegemonia a mans del CPA Girona, que ahir va tornar a ser superat per l’equip de la Garrotxa, com en el campionat gironí de la setmana passada. El Masnou va evitar un podi cent per cent gironí, ja que el Celrà, amb una actuació molt meritòria, va ser quart.

La nova coreografia de Ricard Planiol, Trampa mortal, per a l’Olot ha arribat aquest 2020 per triomfar, o almenys així ho han demostrat les patinadores en les seves dues primeres actuacions on una vídua negra, una taràntula mortal, acaba atrapant en una gran teranyina tots aquells que l’envolten. A la imaginació tradicional de Planiol s’hi afegeix aquesta vegada una precisió tècnica i de velocitat que impressiona a primera vista. I els jutges, de moment, hi estan d’acord amb puntuacions entre 9,3 fins a 9,7, superiors a les del campionat gironí.

El CPA Girona, per la seva banda, aposta per un xou –Ella– també èpic, amb música grandiloqüent en què una ombra persistent va perseguint totes les patinadores, en una idea molt original de l’equip de Núria Soler. És un xou de primer nivell mundial –puntuacions entre 9,0 i 9,5– però a Catalunya, en pocs quilòmetres de distància, hi ha els millors equips del món. El CP Celrà, que es va situar líder després d’acabar el seu xou –Res és el que sembla– però el Masnou el va deixar fora del podi.

En la competició de quartets el CPA Cardona, antic Foment Cardoní, va revalidar el títol amb el xou Danger. El bronze va ser per al CPA Lloret (Discovery). El campionat continuarà avui a Lleida –que també serà la seu del campionat d’Espanya– amb els grups petits, amb el Maçanet entre els principals favorits al títol.

Grups de xou grans
1r CPA Olot 95.10
2n CPA Girona 92.10
3r CPA El Masnou 87.60
4t CP Celrà 80.20
5è Reus Deportiu 80.40
7è GEiEG 78.40
8è CPA Olot B 72.80
Quartets
1r CPA Cardona 89,10
2n Lliçà de Vall 79,10
3r CPA Lloret 70,40
4t Planeta Blau 63,70
6è Bescanó 54,50
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)