Futbol sala

Andreu Plaza compleix 200 partits amb el Barça

Futbol sala. “És un honor i un privilegi assolir els 200 partits fent el que més m’agrada i en el millor club”, diu orgullós el tècnic

Andreu Plaza ha complert 200 partits al capdavant del Barça de futbol sala. El tècnic, que viu la seva quarta temporada dirigint l’equip, va assolir aquesta xifra dissabte en el partit contra Burela. En total són 113 partits de lliga regular, 30 de play-off, 22 de Champions, 13 de copa del Rei, 8 de copa Catalunya, 8 de copa Intercontinental i 1 de supercopa. El balanç és de 141 victòries, 22 empats i 37 derrotes, amb un percentatge de triomfs superior al 70%.

Plaza, que ha renovat fins al 2022, ha guanyat un total de 8 títols com a entrenador blaugrana: 1 lliga, 1 copa d’Espanya, 2 copes del Rei, 1 supercopa d’Espanya i 3 copes Catalunya. L’objectiu és celebrar els 200 partits sumant aquest cap de setmana a Màlaga una nova copa d’Espanya al palmarès i mantenint l’equip com a vigent campió de totes les competicions espanyoles. El primer rival serà divendres l’Osasuna Magna. “És un honor i un privilegi assolir els 200 partits fent el que més m’agrada i en el millor club, estic content perquè això és un bon senyal que s’estan fent bé les coses i esperem continuar donant alegries a l’afició del Barça molts partits més”, assegura el tècnic.

LA DADA

70%
és el percentatge
de victòries del tècnic a la banqueta blaugrana, en la qual ha guanyat vuit títols.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)