Futbol sala

Sergio Lozano té una ruptura del bíceps femoral

Futbol sala. A falta de les proves definitives que se li faran a Barcelona i depenent dels terminis de recuperació, el futbolista del Barça podria jugar la final a quatre de la Champions League

La història de Sergio Lozano amb les lesions sembla no tenir final. Ahir, en els quarts de final de la copa d’Espanya contra el Xota, el capità blaugrana va patir un estrip al bíceps femoral de la cuixa esquerra i va deixar la pista amb evidents signes de dolor. Les primeres proves que li van fer ahir els metges així ho confirmen però fins que el jugador no es faci una ressonància a Barcelona no se sabrà l’abast exacte de la lesió. L’ala blaugrana es perdrà segur el que queda de copa d’Espanya -el Barça juga avui (19h) contra El Pozo en les semifinals- però podria arribar a jugar la final a quatre de la Champions del darrer cap de setmana del mes d’abril. De fet, Sergio Lozano és un expert en recuperar terminis de recuperació i ja ho va fer en les dues lesions de llarga durada que va tenir al genoll. És la segona lesió de la temporada del jugador madrileny que ja es va perdre les primeres sis jornades de lliga i la Main Round de la Champions per una lesió al recte femoral de la cama dreta. “Sembla la història que no acaba mai. Estic content perquè hem passat de ronda i jo sempre poso l’equip per davant. Però, no us enganyaré, estic enfonsat”, va dir ahir Sergio Lozano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)