Patinatge

La federació catalana suspèn totes les competicions

Patinatge.

Seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, així com de les autoritats sanitàries, en relació a les mesures de prevenció per evitar l’afectació del coronavirus (COVID-19), la junta directiva de la federació catalana de patinatge ha decidit suspendre a partir de demà i durant 15 dies tota l’activitat federativa, que inclou totes les competicions i proves d’àmbit català i territorial i les tecnificacions de les diferents disciplines.

La suspensió de les competicions, proves i campionats afecta a totes les categories i en els propers dies s’estudiaran les alternatives per prendre mesures sobre aquelles que es puguin ajornar o celebrar en una altra data.

La Federació Catalana de Patinatge es mantindrà en contacte amb la Secretaria General de l’Esport per seguir les seves recomanacions una vegada acabi el període de 15 dies de suspensió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)