Patinatge

L’europeu de grups de xou ja té noves dates

Patinatge. Es disputarà del 9 al 13 de setembre en la mateixa localitat on estava previst que es fes, Almere en els Països Baixos

El campionat d’Europa de Grups de Xou ja te nova data i es disputarà del 9 al 13 de setembre a la localitat d’Almere, (Països Baixos), la mateixa en la que s’havia de disputar del 30 d’abril al 3 de maig i que per culpa del coronavirus es va decidir ajornar fa una setmana. La World Skate Europe Artístic i els organitzadors han decidit aquesta nova data.

Els conjunts catalans s’hauran de guanyar la seva classificació per l’europeu en el campionat d’Espanya, una prova que encara no te una data fixada. Els estatals de grup grans i petits s’havien de disputar el 14 i 15 de març a Lleida i els de juvenils i quartets a Alcoi el 27 i 28 de març, i els dos es van ajornar amb motiu de l’alerta sanitària. La Federació Espanyola de Patinatge està buscant unes dates per disputar-los.

En el campionat d’Europa del 2019 que es va fer a Itàlia, el Girona va ser el campió en els grups grans i el Reus Deportiu en els júnior, on el Bescanó va ser tercer. L’Aldea va guanyar la medalla de bronze en els grups petits i el Foment Cardoní va ser tercer en els quartets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)