Rugbi

La federació catalana manté en suspens totes les seves competicions

Rugbi.

La junta directiva de la federació catalana de rugbi ha decidit prolongar en una reunió telemàtica l’actual compàs d’espera de les seves lligues fins a primers de maig, quan la federació espanyola hagi establert els criteris per a l’ascens i descens de les categories de la seva competència i quan l’evolució de l’actual situació sanitària permeti albirar un calendari més concret.

S’han descartat les propostes de donar per acabades les competicions, jugar les fases finals al juny o fer-ho entre l’octubre i el novembre. La federació manté, doncs, la suspensió de totes les competicions organitzades per la mateixa, fins que les autoritats competents considerin que es poden reprendre amb seguretat per a tots els participants. Continuen per tant les mesures extraordinàries de prevenció per a la Covid-19 comunicades anteriorment.

La federació espanyola ha suspès definitivament els campionats de seleccions territorials sub-14, absolut femení i sub-18; els campionats escolars i de rugbi a 7 de seleccions i els festivals de totes les categories. Aquesta mesura elimina els terminis establerts de finalització de les competicions catalanes de les categories sub-18; sub-16 i sub-14 permitent allargar les mateixes fins al 5 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)