Hoquei sobre herba

La fase final de l’EHL, a l’octubre

Hoquei sobre herba. La decisió de l’Eurohockey League permetrà mantenir viu el repte de l’Egara, que està emparellat amb el Mannheimer, i provocarà canvis en el calendari del curs vinent

La final a vuit de l’Eurohockey League (EHL) es disputarà a Amsterdam del 14 al 18 d’octubre. Si les autoritats sanitàries dels Països Baixos no diuen el contrari, l’EHL té la intenció d’acabar la competició que inicialment s’havia d’haver disputat del 9 al 13 d’abril i que la crisi del coronavirus ha obligat a ajornar. La decisió de l’EHL permetrà mantenir viu el repte europeu a l’Egara, que aquest curs, en què era segon en la lliga en el moment de la suspensió, s’havia quedat sense premi. Els del Pla de Bon Aire estan emparellats amb el Mannheimer alemany, i si superen els quarts de final s’enfrontarien al vencedor del duel entre l’Uhlenhorst Mülheim i el Rot-Weiss Koln. En l’altra part del quadre, hi transiten el Bloemendaal-Surbiton, i el Kampong-Royal Leopold Club.

La decisió de l’EHL provocarà canvis en el calendari de la temporada vinent, i tota la competició es traslladarà a Setmana Santa. La fase final masculina (EHL 12) es disputarà del 31 de març al 5 d’abril i la femenina (EHL 8), de l’1 al 5 d’abril. La copa EHL tindrà vuit equips, amb un format d’eliminatòria i tres partits en quatre dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)