Esports de muntanya

Pau Capell farà l’UTMB en solitari i buscant el rècord

Curses de muntanya. Ho té programat per al 28 d’agost i vol superar el seu propi millor registre, de 20 hores i 19 minuts

Pau Capell vol fer l’Ultra Trail del Montblanc en solitari amb la intenció de batre el rècord de la prova. El corredor de The North Face ha anunciat que ho intentarà el 28 d’agost i que buscarà baixar de les 20 hores i 19 minuts, que és l’actual millor registre, que va aconseguir ell mateix quan va guanyar l’edició del 2019. Aquesta mítica prova es va suspendre degut a la Covid-19.

Pau Capell farà el recorregut original de la prova de 171 km amb 1.000 m positius, sortint des de la plaça de Chamonix a les sis de la tarda. Estarà acompanyat del seu equip d’assistència i farà els avituallaments a les mateixes zones on sempre s’han col·locat. També estarà acompanyat d’un equip de filmació per fer un documental. Tot l’equip prendrà les mesures higièniques necessàries per evitar riscos.

El corredor de Sant Boi de Llobregat ha volgut deixar clar que “la responsabilitat és un dels eixos del projecte, que cal incidir que serà en solitari”. El projecte està pendent de les novetats sanitàries i socials dels diferents països per poder organitzar el viatge amb total seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)