Golf

La PGA torna a la competició sense públic

Golf. Els jugadors professionals disputaran a partir de demà el Charles Schwab Challenge, més conegut com el Colonial, i hi seran presents els tres millors del rànquing mundial

Els golf professional torna demà a la competició amb la disputa del Charles Schwab Challenge en el Colonial Country Club de Fort Worth, Texas (Estats Units). Serà el primer torneig puntuable per a la PGA que es disputi després de l’aturada del mes de març per la pandèmia mundial, i es farà sense públic i amb els jugadors mantenint les distàncies i amb un seguit de protocols sanitaris. Hi seran presents els tres millors jugadors del món del moment, el nord-irlandès Rory McIlroy, l’espanyol Jon Rahmi el nord-americà Brooks Koepka, que estaran junts en la primera jornada per donar rellevància al retorn a la competició.

A banda d’alguns tornejos d’exhibició i altgres benèfics que s’han disputat les darreres setmanes, aquesta es la tornada oficial a la competició després de mes de tres mesos d’aturada. El Charles Schwab Challenge, més conegut com a Colonial perquè s’ha disputat sempre en aquest camp, arriba a la seva 75a edició. En principi s’havia de disputar del 21 al 24 de maig, es va ajornar i ha estat l’escollit per reiniciar el golf professional de la PGA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)