Hoquei sobre herba

Els calendaris de la divisió d’honor masculina i femenina 2020/21 son definitius

Hoquei sobre herba. La competició de la propera temporada començarà el cap de setmana del 19 i 20 de setembre

La federació espanyola ha donat a conèixer els calendaris definitius de la temporada 2020/21 de la divisió d’honor masculina i femenina que s’iniciarà el cap de setmana del 19 i 20 de setembre. Els últims campions –de la temporada 2018/19 ja que en l’última no n’hi va haver per l’aturada–, començaran la lliga en el seu camp. L’Egara s’enfrontarà al Jolaseta en la categoria masculina i el Club de Campo a l’Atlètic Terrassa en la femenina.

Com que no hi van haver descensos en la temporada 2019/20, la propera la disputaran 12 equips de manera provisional. La lliga regular tindran 22 jornades –n’hi haurà una doble el 13 i 14 de març–, i finalitzarà el 25 d’abril del 2021. En la divisió d’honor masculina la primera jornada serà: Egara-Jolaseta, RS Tenis-Linia 22, SPV Complutense-Club de Campo, Giner de los Ríos-Barcelona, Atlètic Terrassa-Junior i CD Terrassa-Polo. En la divisió d’honor femenina els primers enfrontaments seran: Club de Campo-Atlètic Terrassa, SPV Complutense-Egara, RC Polo-CD Terrrassa, Taburiente-Junior, Real Sociedad-Sardineroi Jolaseta-RS Tenis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)