Golf

L’Estrella Damm Mediterranean Ladies de Sitges del juliol no es disputarà

Golf. L’organització vol que tot i que no hi hagi jugadores al camp, el torneig tingui una gran presència a les xarxes socials

La quarta edició de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open que s’havia de disputar en el Club de Golf Terramar de Sitges del 16 šal 19 de juliol i que es puntuable pel circuit europeu, no es disputarà. Els organitzadors volen que tot i que les jugadores no estiguin de manera presencial sobre el camp per culpa de la pandèmia, si que participin en el torneig a través de les xarxes socials. La intenció és omplir les xarxes socials i els mitjans informatius de continguts exclusius del torneig durant la setmana que s’havia de disputar.

La intenció és que les tres campiones, la británica Florentyna Parker (2017), la neerlandesa Anne Van Dam (2018) i l’espanyola Carlota Ciganda, va guanyar l’any passat, així com les jugadores que havien de participar i altres que ho van fer en anys anteriors, hi siguin presents i expliquin les seves experiències i records. Les accions es faran en les xarxes socials del torneig, Instagram, Twitter i Facebook, així com les del Deporte & Business, l’organitzador i la pròpia pàgina web del torneig. Hi hauran entrevistes en directe i vídeos de les jugadores, els millors moments dels diferents tornejos, i s’està preprarant un contingut sorpresa amb les tres guanyadores. Es faran concursos per interactuar amb els aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)