Futbol sala

Ferrão no arribarà a temps al “play-off” pel títol

Futbol sala. El brasiler, que es va operar el 2 de desembre, s’ha fet un trencament muscular durant el període de recuperació

El jugador més determinant del Barça de futbol sala, el pivot brasiler Ferrão no arribarà a temps per ajudar els seus companys en el play-off final de la lliga, que comença dimarts a Màlaga amb el partit de quarts de final contra el Llevant. El pivot es va fer una ruptura parcial al tendó d’Aquil·les de la cama esquerra en la jornada 10 (26 de novembre) en un partit contra l’Osasuna Magna. El 2 de desembre va ser intervingut quirúrgicament i s’esperava un procés de recuperació entre cinc i sis mesos, fet que teòricament li permetria tornar a jugar al juny. Ni el club ni el jugador, amb tot, volen prendre riscos. De fet, durant el procés de recuperació s’ha fet un petit trencament muscular que ha servit per descartar definitivament la reaparició del golejador.

No tot són males notícies per a l’equip d’Andreu Plaza ja que l’altre especialista en la posició de pivot, Esquerdinha, sí que s’ha recuperat completament. L’internacional brasiler es va lesionar al setembre, en la final de la Supercopa i es va haver d’operar d’un trencament del lligament encreuat que li impedien jugar durant tota la temporada. No ha estat, ena quest sentit, un curs fàcil pel que fa a l’equip i a les lesions. Un altre dels brasilers de l’equip, Marcenio, va ser operat a principis de temporada per una fractura al a clavícula i es va estar més d’un mes sense jugar. Sergio Lozano, per la seva banda, es va fer una lesió al bíceps femoral de la cuixa però el seu període de recuperació va coincidir en l’etapa de confinament. Abans de l’aturada de la lliga un altre dels internacionals de l’equip, Aicardo, també va ser baixa durant 15 dies per una lesió al soli. Plaza compta pel play-off amb Esquerdinha, Sergio Lozano, Aicardo i Marcenio, un arsenal suficient per alçar el títol.

LA DADA

2
Desembre.
El jugador brasiler porta gairebé sis mesos de baixa des del dia que es va operar

Crítiques a la fase final

Màlaga decidirà en pocs dies, de dimarts a diumenge, el campió de la lliga, un sistema que l’entrenador del Movistar, Tino Pérez –un dels grans favorits–, ha criticat amb duresa en declaracions recollides al propi web de la LNFS: “Està a punt de tenir lloc un esperpent. Hi havia moltes altres maneres de fer-ho.” Segons ell, el temps de preparació de tots els equips no ha estat el mateix. “Alguns equips ha tingut temps de fer una pretemporada més llarga que nosaltres. Juguem amb desavantatge i qui no ho vulgui veure és que es vol tapar els ulls”. El Movistar és l’equip que liderava la lliga (56 punts)al davant del Barça (54) quan aquesta la competició es va aturar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)