Futbol sala

Esquerdinha rep l’alta mèdica i jugarà el ‘play-off’ expres

Futbol sala. El Barça viatja aquesta tarda a Màlaga amb la baixa de Ferrao i el dubte d’Aicardo

Esquerdinha ha rebut l’alta mèdica de la seva lesió, i a la tarda viatjarà amb la resta de l’equip cap a Màlaga per disputar a partir de dimarts el play-off expres pel títol de lliga. El pivot brasiler va ser operat el 18 de setembre del 2019 del trencament als lligaments encreuats del genoll dret, i la seva recuperació l’hi ha permès arribar a temps al tram final de la lliga. Esquerdinha es va reincorporar al grup a principis de mes i la seva bona evolució ha fet que estigui disponible pel tècnic Andreu Plaza.

Ferrao, que també s’estava recuperant d’una operació del mes de desembre passat, no ha arribat a temps per aquesta fase final. Abans que es fes un trencament muscular aquesta setmana, ja s’havia consensuat entre l’entrenador, el jugador i els serveis mèdics que no estaria apunt. El tècnic Andreu Plaza té el dubte d’Aicardo perquè ha tingut unes molèsties però viatjarà amb l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)