Futbol sala

Esquerdinha rep l’alta mèdica

Futbol sala. El pivot brasiler del Barça pot jugar el ‘play-off’ exprés pel títol de lliga. El tècnic Andreu Plaza té la baixa de Ferrao i el dubte d’Aicardo per al partit de demà contra el Llevant

Esquerdinha ha rebut l’alta mèdica de la seva lesió i podrà disputar, a partir de demà, el play-off exprés pel títol de lliga amb el Barça. L’equip va viatjar a Màlaga ahir a la tarda i el pivot brasiler es va poder desplaçar amb els seus companys. Esquerdinha va ser operat el 18 de setembre del 2019 del trencament als lligaments encreuats del genoll dret, i la seva recuperació li ha permès arribar a temps al tram final de la lliga. El jugador es va reincorporar al grup a principi de mes i la seva bona evolució ha fet que estigui disponible.

El tècnic Andreu Plaza té el dubte d’Aicardo, perquè ha tingut unes molèsties, però ha entrat en la convocatòria i viatjarà amb l’equip. L’única baixa és la de Ferrao, que també s’estava recuperant de l’operació del desembre passat i que no ha arribat a temps. Abans que es fes un trencament muscular, aquesta setmana, ja s’havia consensuat entre l’entrenador, el jugador i els serveis mèdics, que no estaria apunt.

Abans de desplaçar-se a Màlaga, l’entrenador, Andreu Plaza, ha parlat del play-off exprés i ha dit que l’equip té moltes ganes, però també ha explicat: “S’ha de jugar amb molt de cap, perquè amb l’ànsia de saber el que ens juguem no hem de forçar la situació físicament.” El tècnic blaugrana ha manifestat: “Que l’ansietat no ens pugi i que no vulguem fer més coses de les que podem fer.” Plaza ha recordat: “Venim de guanyar una competició similar, la copa, per no dir idèntica”, tot i que amb diferències, perquè no hi haurà pròrroga ni els empats afavoreixen els equips millors classificats en la fase regular. Per això diu: “No hi ha marge per a l’especulació de ningú.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)