Hoquei sobre herba

L’Atlètic Terrassa serà l’escenari de la fase final de lliga

Hoquei sobre herba. Can Salas resoldrà el campió de la divisió d’honor masculina i femenina el cap de setmana de l’1 i 2 de maig

Les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa seran la seu de les fases finals de la lliga de divisió d’honor masculina i femenina, que es disputaran l’1 i el 2 de maig del 2021, segons ha anunciat aquest matí la Federació Espanyola d’Hoquei sobre Herba. La junta directiva de la federació ha escollit la proposta del club terrassenc, que serà l’escenari del desenllaç de la competició de lliga per segona vegada després d’haver-ho estat el 2017, en què el conjunt amfitrió, dirigit per Roger Pallarols, va assolir el seu 21è títol. La fase regular es disputarà del 19 de setembre al 25 d’abril, i els quatre primers es jugaran el títol en una final a quatre a l’estadi Josep Marqués de Can Salas.

D’altra banda, la fase final de copa es disputarà a València, entre l’11 i el 13 de desembre, prenent així el testimoni de l’Atlètic Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)