Futbol sala

L’Industrias jugarà com a local en el pavelló Camp del Ferro de Barcelona

Futbol sala. Ho farà mentre continua la remodelació de la seva pista. Hi debutarà el 10 d’octubre contra el Llevant a porta tancada

L’Industrias Santa Coloma jugarà els seus partits com a local en aquest inici de la primera divisió en el pavelló Camp del Ferro de Barcelona. Ho farà de manera temporal i fins que finalitzin la remodelació del seu pavelló. Després de jugar la temporada passada en l’Olímpic de Badalona, en aquesta estrena nova seu en el districte de Sant Andreu de Barcelona.

Aquesta instal·lació està recent estrenada i es va començar a construir l’any 2017. Té tres pistes poliesportives i la de futbol sala té una capacitat per a 800 espectadors. El primer partit que jugarà l’Industrias en aquesta pista serà en la segona jornada de lliga el 10 d’octubre contra el llevant, i serà a porta tancada per la pandèmia. Segons l’acord a que s’ha arribat entre els Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i Barcelona els partits de lliga seran a les sis de la tarda de dissabte i l’equip tindrà horaris d’entrenament de dilluns a divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)