Més esport

Sainz i Triay jugaran la final de l’Estrella Damm Barcelona Master

Pàdel.

La barcelonina Lucia Sainz i la menorquina Gemma Triay han derrotat aquest migdia en un partit accidentat a les números 1, la reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Ale Salazar per 6-1, 6-7 i 6-1 i jugaran demà la final de l’Estrella Damm Barcelona Master contra les vencedores del partit que disputaran aquesta tarda també al Palau Sant Jordi Navarro-Osoro contra les bessones Sánchez Alayeto. El duel català de semifinals ha quedat deslluït per la lesió en el tercer d’Ari Sánchez en l’espatlla esquerra. Sainz i Triay, endollades i jugant a un gran nivell, afrontaran la tercera final consecutiva i busquen el segon títol del curs després d’haver-se coronat a Sardenya i perdut precisament davant d’Ari i Ale a Menorca.

Les números 1 han sobreviscut a dues pilotes de partit en contra en el tie-break del segon acte després d’haver estat netament inferiors en el primer set, amb Sainz sempre perseverant i Triay pletòrica. Però en el primer joc del tercer set, Ari Sánchez ha caigut malament i s’ha fet mal a l’espatlla esquerra. Ha seguit jugant condicionada mentre Sainz i Triay, lògicament, li carregaven tot el joc que podien. El desequilibri en els colpejos per l’espatlla rígida ha provocat els errors de la reusenca –ha acabat el partit plorant–i la barcelonina i la menorquina, experimentades, s’han adjudicat el tercer parcial sense massa problemes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)