Més esport

L’Estrella Damm, premiat pels periodistes nàutics

Vela.

L’Associació Espanyola de Periodistes Nàutics (AEPN) ha concedit el seu premi 2019 a l’Estrella Damm Sailing Team, en reconeixement a la seva trajectòria i resultats en la temporada de vela de creuers. És la primera vegada que els vots dels periodistes especialitzats en vela atorguen el premi a un equip de regates.

L’Estrela Damm va néixer el 1998 com a equip de regates, amb una tripulació familiar i amateur que va guanyar la copa del rei de la mà d’Ignacio Montes. Vint anys més tard, l’alma mater tornava a aquesta competició amb Nacho Montes i Óscar Chavez com a armadors i una tripulació que combinava l’ànima familiar del títol del 1998 i un grup de regatistes contrastats entre els quals hi havia medallistes olímpics, campions del món i especialistes en voltes al món (Luis Doreste, Roberto Molina, José María Torcida, Ricardo Terrades, Aleix Gelabert, Natàlia Via-Dufresne, Gonzalo Infante, Nacho Lamadrid o Santi Monjo, traspassat fa poc.

Després del títol 2018 va venir el del 2019, sempre en la classe ORC-1, amb Nacho Montes, Óscar Chaves, Luis Martínez Doreste, Ricardo Terrades, Toni Rivas, Gonzalo Infante, Nacho Montes, Arturo Montes, Paco Montes, Roberto Molina, Nacho Murube, Adolfo López Quevedo, Álvaro Fernández Candau, Aleix Gelabert, Carlos Santacreu, Manuel Martín Ovando, Queco Morales, Pau Barrulli Josemi Segura. La pandèmia ha impedit que es disputi l’edició 2020.

L’armador Nacho Montes destaca “l’honor i l’alegria que ens causa rebre aquest reconeixement dels periodistes, sobretot perquè som un equip on mana sobretot el bon ambient i l’amistat, però que alhora demostra ser molt professional”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)