Més esport

Cartell de luxe a Barcelona

Triatló. L’entorn de la Mar Bella serà l’escenari de la copa d’Europa en la modalitat d’esprint

Barcelona, de bracet amb la Federació Espanyola de Triatló, ha sabut jugar les seves cartes i en temps de pandèmia organitzarà una copa d’Europa en la modalitat d’esprint amb un cartell de luxe i totes les mesures de seguretat sanitàries. L’absència de competicions de primer nivell i la necessitat de sumar punts amb vista al rànquing mundial són els principals arguments perquè molts triatletes d’elit s’hagin inscrit en la prova de la capital catalana, que es disputa demà al matí a l’entorn de la Mar Bella.

La prova serà encapçalada pel triplet de noruecs Thorn Vetle Bergsvik, Gustav Iden i Kristian Blummenfelt, el francès Simon Viain, el gallec Javier Gómez Noya i l’australiana Natalie van Coevorden. En la representació catalana, destaca la presència de Cesc Godoy, Genís Grau, Jordi Garcia Gràcia, Anna Godoy i Sara Pérez Sala. “Tinc moltes ganes de competir a casa. No passa cada dia que es facin competicions d’aquest nivell a la teva ciutat, al lloc on m’entreno cada dia. Barcelona demostrarà que es poden organitzar grans esdeveniments esportius amb seguretat”, va destacar en la presentació Anna Godoy, que aspira a guanyar-se una plaça per als Jocs de Tòquio. En total, hi haurà un centenar de triatletes d’elit (69 homes i 34 dones) d’una vintena de països. La prova constarà de 750 m de natació, 20 km de recorregut amb bicicleta i 5 km de cursa a peu. Tant el regidor d’Esports de Barcelona, David Escudé, com el president de la federació espanyola, José Hidalgo, van destacar les característiques ideals de la capital catalana per convertir-se en una de les ciutats de referència mundial en el triatló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)