Tennis taula

Gàlia Dvorak fitxa per l’Olympiacòs grec

A la lliga estatal el seu club és el Tramuntana però la competició de la divisió d’honor no s’iniciarà fins al 2021

La mataronina Gàlia Dvorak, tres vegades olímpica i 78a jugadora del rànquing mundial, ha fitxat per l’equip grec de l’Olympiacòs. A nivell estatal aquesta temporada s’ha incorporat al TT Tramuntana de la divisió d’honor, la segona categoria. Els jugadors d’elit tenen permís de la federació espanyola per poder jugar en un club estatal i en un d’estrangers des de fa varies temporades. A més a més, la lliga espanyola s’ha retardar i no s’iniciarà fins al 2021. Gàlia Dvorak ha explicat a Mataró Audiovisual que li va arribar aquesta oferta i la va acceptar tot i ser una lliga amb menys nivell que l’estatal per poder anar competint i estar en forma perquè el seu objectiu continua essent disputar el prelímpic i classificar-se pels Jocs de Tòquio. El seu sistema de la lliga grega actual es de concentracions de diversos equips en un cap de setmana per disputar varis partits i això significa menys dates de competició i més seguretat en la situació actual de pandèmia.

En aquesta temporada la mataronina ha disputat l’Spain Masters 2020 que es va disputar en un hotel de Madrid, on estaven tots els jugadors en una bombolla i va arribar a les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)