Més esport

Sainz i Triay jugaran demà la quarta final seguida

Pàdel.

Lucia Sainz i Gemma Triay continuen absolutament endollades i refermen la seva posició de millor parella del curs en el circuit World Padel Tour. Avui, la catalana i la menorquina s’han desfet amb una gran autoritat de la murciana Patty Llaguno i de la navarresa Eli Amatriaín per un contundent 6-0 i 6-3 i demà jugaran la final de l’Estrella Damm Alacant Open, la quarta seguida a la recerca del tercer títol del curs. Les seves rivals seran la canària Marta Marrero i la madrilenya Marta Ortega, que van derrotar les germanes aragoneses Sánchez Alayeto per 6-2, 4-6 i 6-3 i van celebrar el seu debut com a parella en aquesta segona etapa juntes.

La final masculina la jugaran els argentins Sanyo-Stupa, que van remuntar contra Navarro-Llima –5-7, 6-3 i 6-2– contra els vencedors del duel entre Lebrón-Galán, els favorits i millor parella del curs amb cinc títols, i la nova dupla formada pels argentins Maxi Sánchez i Martín di Nenno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)