Natació

Enric Bertran, nou cap del comitè de disciplina de la LEN

Natació. El president de la Federació Catalana de Natació assumirà el càrrec per al nou cicle olímpic, del 2021 al 2024

El president de la Federació Catalana de Natació Enric Bertran (Barcelona, 1960) ha estat escollit com a nou cap del comitè de disciplina de la LEN (Lliga Europea de Natació) per al proper cicle olímpic, del 2021-24. El dirigent català ha estat escollit en el decurs del congrés anual de l’entitat europea, que es va fer ahir de forma telemàtica i s’ha de ratificar en les properes setmanes, quan el nou consell executiu de la LEN es reuneixi. Bertran és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i amb anterioritat ja havia presidit el comitè d’apel·lació de la Federació Catalana de Natació.

Durant el congrés també s’ha reelegit Paolo Barelli com a president de la LEN per tercera legislativa consecutiva. En aquest nou cicle olímpic, Fernando Carpena, president de la Federació Espanyola de Natació, serà el tresorer i membre del bureau de la LEN i un dels representants a la Federació Internacional de Natació (FINA).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)