Esport i política

El sector esportiu prepara una gran manifestació contra les restriccions

Covid-19.

El sector esportiu ha convocat una concentració pel dimecres a les 13 h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona per reivindicar que l’esport és un servei essencial i que és “part de la solució” per lluitar contra la pandèmia del coronavirus.” La protesta la comparteixen federacions, clubs, empreses, gestors d’instal·lacions, l’esport universitari i els col·legis professionals, que fan una crida a concentrar-se en una acció en la qual es llegirà un manifest per reivindicar que l’esport incideix directament en la millora de la salut, en l’educació i la formació, en la inclusió social.

L’organització ha demanat als assistents que portin material propi de cada esport com ara pilotes, raquetes, estics, ulleres de natació, material d’escalada, etc. i que imprimeixin a casa cartells amb missatge reivindicatius que trobaran al web: https://ufec.cat/esportserveiessencial/.

El manifest per demanar que l’esport sigui un servei essencial ja ha rebut més de 80.000 adhesions de particulars, entitats esportives i empreses en una setmana.

L’aforament d’assistència serà reduït en compliment de les mesures vigents per exercir el dret de manifestació. En aquest cas serà de 1.400 persones. S’haurà d’accedir amb mascareta, hi haurà gel hidroalcohòlic i el terra estarà senyalitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)