Golf

Woods defensa el títol a Augusta

Golf. Lluitarà a partir de demà contra una llarga llista de favorits liderada pel seu compatriota DeChambeau i en què també hi ha Johnson, Koepa, McIlroy, Rahm, Thomas i Schauffele

El mític Tiger Woods defensarà a partir demà el títol que va conquerir el 2019 en el Masters d’Augusta, una de les cites més assenyalades del calendari. Sense públic, també s’ha reduït el nombre de jugadors que passaran el tall dels 36 forats. Seran els 50 primers més els empatats, com sempre, però no s’hi afegiran els que estiguin a menys de 10 cops del líder. L’any passat, si s’hagués aplicat, haurien estat nou jugadors menys els que haurien iniciat la tercera jornada dissabte. La reducció s’aplica per qüestions sanitàries i també per les hores de llum.

Els nord-americans Bryson DeChambeau, campió en l’obert dels EUA (-6) quan ningú més va poder baixar del par del recargolat camp; Dustin Johnson, número 1 del món; Brooks Koepa; el mateix Woods; el nord-irlandès Rory McIlroy, que frisa per l’únic major que li falta; els anglesos Justin Thomas i Xander Schauffele, o el basc Jon Rahm, número 2 del món, centren les apostes. El castellonenc Sergio García, campió el 2017, és baixa per Covid-19 després de 84 majors seguits en 21 anys, la tercera marca de sempre rere Watson (87) i Nicklaus (146).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)