Golf

Dustin Johnson remata la feina en el Masters d’Augusta

Golf. El nord-americà, número u del món, s’adjudica el títol amb nou rècord de cops sota el par (-20), per un total de 268

El nord-americà Dustin Johnson ha fet valer la seva condició de número u del món i s’ha adjudicat un Masters d’Augusta que va començar a sentenciar després de l’espectacular tercera volta de dissabte, amb 65 cops (-7) i que el deixaven amb quatre cops d’avantatge amb vista a l’última jornada. Avui ha rematat la feina i ho ha fet amb un nou rècord de cops sota par (-20), per un total de 268 (65, 70, 65 i 68) i la major avantatge respecte als seus rivals (5), després de la marca establerta per Tiger Woods (12) el 1997. Precisament, Woods, vencedor l’any passat, serà qui li traspassarà la tradicional jaqueta verda com a campió. La segona plaça compartida ha estat per al sud-coreà Im SunJae i l’australià Cameron Smith (273, -15).

Amb 36 anys, Johnson acumula un palmarès impressionant amb 23 victòries en el PGA Tour, un obert dels Estats Units (2016) i quatre finals entre els deu primers en el Masters, entre els quals el segon lloc de l’any passat. El triomf d’avui és la culminació d’una gran temporada en la que també ha guanyat la FedEx Cup i en el qual ha acabat empatat en el sisè i en el segon lloc en els dos majors anteriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)