Més esport

L’esport a l’aire lliure tornarà en la primera fase de la desescalada

Covid-19.

L’esborrany del pla de desescalada que han preparat els departament de Salut i Interior preveu en una primera fase la reobertura de les instal·lacions a l’aire lliure amb un aforament del 50 %, segons un document al qual ha tingut accés l’ACN. Aquesta primera fase està previst que comenci el 23 de novembre arreu del país i inclou que la restauració reobri el 30 % tant en terrasses com a l’interior.

Les piscines també podran reobrir al 50 % tot i que estiguin en recintes tancats. Es permetrà, a més, la pràctica esportiva federada no competitiva en equipaments a l’aire lliure. Aquestes activitats, excepte les federades, es podran fer amb un màxim de 6 persones.

Els canvis més rellevants no arribaran fins a una quarta fase, encara sense data, que és quan es podran recuperar les competicions esportives. El document deixa clar que les quatre etapes del pla de reobertura es reavaluaran territorialment cada 15 dies. En funció dels resultats es decidirà si es continua amb el pla (si l’Rt segueix per sota de 0,9 i els nous ingressos setmanals van a la baixa), si es prorroguen les mesures vigents (si l’Rt està entre 0,9 i 1 i s’estabilitzen els nous ingressos), o bé si es revisen les restriccions aplicades (Rt per sobre d’1 i increment d’ingressos setmanals).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)