Futbol sala

El Barça guanya (2-5) a la pista del líder, el Llevant

Dos gols molt seguits a un minut del final dels blaugrana han desfet l’empat en un partit molt anivellat

El Barça ha aconseguit una espectacular i important victòria a la pista del líder, el Llevant per 2-5. Els blaugrana han sumat la seva segona victòria i han trencat la imbatibilitat dels valencians que portaven set victòries en set partits. Després d’una primera meitat anivellada i amb ocasions pels dos conjunts, el Barça s’ha avançat en l’inici de la segona part amb gols d’Adolfo i Ferrao. El Llevant ha fet l’1-2 tot seguit i a sis minuts del final ha empatat. Sergio Lozano ha tornat a avançar al Barça a un minut i mig del final, i el Llevant ha tret tot seguit el porter-jugador. El Barça ha estat contundent i mig minut després Adolfo ha fet el 2-4 a porta buida. Coelho ha completat el resultat amb un darrer gol en els últims segons, també sense porter.