Més esport

El sector esportiu demana al govern poder obrir a partir de dilluns i més ajuts econòmics

Covid-19.

Representants de tot el sector esportiu s’han reunit aquest vespre amb el vicepresident en funcions, Pere Aragonès, la consellera de Salut, Alba Vergès, i la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, per reclamar que es puguin obrir totes les instal·lacions esportives, no només les que hi ha a l’aire lliure, en la primera fase de la desescalada, que començarà el proper dilluns. També han fet saber que els ajuts econòmics que s’han posat fins ara a la taula són del tot insuficients ja que amb prou feina arriben al 20 per cent de les necessitats i van directament, en la majoria dels casos, als gestors de les instal·lacions sense tenir en compte els altres afectats.

Segons ha explicat el president de la UFEC, Gerard Esteva, en acabar la trobada el govern ha confirmat que l’esborrany filtrat als mitjans sobre les fases de desescalada no és definitiu i que hi poden haver canvis que vagin en la línia de les demandes del sector.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)