Més esport

El Cupra Las Rozas Open tindrà semifinal catalana

El Cupra Las Rozas Open, la darrera prova del circuit World Padel Tour abans de la disputa del Master que es jugarà a Menorca, tindrà demà una nova semifinal femenina catalana amb l’enfrontament entre la reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Ale Salazar contra la barcelonina Lucía Sainz i la menorquina Gemma Triay, les dues parelles amb més títols del curs. Sanchez-Salazar han derrotat per 6-3 i 6-2 Navarro-Osoro, mentre que Sainz i Triay s’han desfet de Talaván-Rufo per 6-4 i 6-1. Per la part de baix del quadre, se les hauran Josemaría-González –han derrotat les Alayeto–contra Marrero-Ortega, que han superat Amatraín-Llaguno.

La singularitat dels vuitens de final jugats dijous va ser la presència de cinc jugadores catalanes, un nombre molt destacable. A banda de les habituals Ari Sánchez i Lucia Sainz, s’hi van afegir Anna Cortiles, Núria Rovira i Nicole Traviesa, fetn parella amb l’argentina que juga el circuit català Nelida Brito. Totes tres van perdre amb les seves respectives parelles però és un pas endavant. La mont-rogenca Cortiles va disputar el seu darrer partit del circuit amb l’alacantina Jessica Castelló. En homes, Rivera i Bueno van accedir al quadre i van caure en setzens, mentre que el tarragoní Tonet Sans va perdre el darrer partit de la prèvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)