Rugbi

El Barça tomba el Cisneros en una gran primera part (33-14)

Rugbi.

El Barça ha sumat a la Teixonera la segona victòria en la lliga en superar el Complutense Cisneros (33-14). Els blaugrana han estat un cicló en la primera part i abans de la mitja hora de partit ja manaven 19-0 amb marques de Pau Aira (2) i Pedro Cane i dues transformacions de Bautista Guemes, que abans del descans també ha fet el seu propi assaig (26-7). Amb el partit resolt i el punt de bonificació a la butxaca, la segona part ha estat més equilibrada.

La Santboian, per la seva banda, juga demà (12.00 h) al camp de l’Ordizia després de la meritòria victòria contra el Salvador al Baldiri Aleu (22-21).