Handbol

L’europeu es disputarà íntegrament a Dinamarca

Handbol. A més d’Herning, l’altre escenari del torneig femení serà Kolding, del 3 al 20 de desembre

La Federació Europea d’Handbol (EHF) ha confirmat aquest migdia que el campionat d’Europa es disputarà íntegrament a Dinamarca després que la setmana passada Noruega es fes enrere com a coorganitzadora a conseqüència de les estrictes mesures sanitàries del seu país contra la pandèmia de la Covid-19. El torneig femení es disputarà a Herning, com ja estava previst, i a Kolding, que serà l’escenari dels grups de la fase preliminar C (Països Baixos, Hongria, Sèrbia i Croàcia) i D (Romania, Noruega, Alemanya i Polònia), i un grup de la fase principal. Inicialment aquests partits s’haurien d’haver jugat a Trondheim (Noruega).

La selecció espanyola, que dirigeix el tècnic vallesà Carlos Viver, figura en el grup B, juntament amb Rússia, Suècia i la República Txeca. El grup A, que també jugarà a Herning, el conformen Dinamarca, França, Montenegro i Eslovènia. L’últim cap de setmana de l’europeu tindrà com a únic escenari Herning. La competició es disputarà del 3 al 20 de desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)