Més esport

La tradicional Oxford-Cambridge del 2021 no es farà al Tàmesi

Rem.

La cèlebre regata entre els equips de rem masculins i femenins de les universitats angleses d’Oxford i Cambridge es disputarà el 3 d’abril de 2021 al riu Great Ouse, per problemes de seguretat al Tàmesi. Es tracta de la primera vegada des de 1944, en plena segona guerra mundial, que la popular regata es farà aquest riu, a l’altura de la població d’Ely (prop de Cambridge), i no al Tàmesi al seu pas per Londres.

En un comunicat, The Boat Race Company, que organitza l’esdeveniment –cancel·lar el març passat per la pandèmia–, afirma que la raó del canvi d’ubicació és que serà més pràctic davant les restriccions imposades per la covid i, a més, “hi ha incertesa sobre la seguretat “del pont londinenc de Hammersmith.

Serà la 166a edició de la regata masculina, inaugurada el 1829, i la 75a de la femenina, disputada per primera vegada el 1927 i represa el 1964. Al marcador històric, l’equip masculí de Cambridge ha guanyat en 84 ocasions, Oxford en 80, i s’ha registrat un empat, el 1877. En categoria femenina, les remeres de Cambridge avantatgen les d’Oxford per 44 victòries a 30.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)