Tercera derrota seguida del Sarrià, la segona al seu pavelló (26-28)

Handbol.

El Sarrià ha perdut el tercer partit seguit a la lliga, aquest cop contra un rival directe a qui tenia a dos punts i contra el qual ha remuntat un desavantatge de sis gols a la primera meitat (7-13) després d’un primer intercanvi (6-6, Dídac Villar) i, quan s’havia acostat a tres gols (11-14), dues exclusions impedien la remuntada local (13-17 al descans, Mariscal).

L’Alacant amb dos menys ha fet el 14-18 a la segona meitat però Roc Segarra, amb mixta sobre Villar, feia el 16-18 i Guillem Lozano des de l’altre extrem i al contraatac després de parada de Moreno empatava a 18.

Lozano al contraatac posava el Sarrià de nou per davant (21-20, des de l’1 de Martí Arnau) a 13:39 i Teixidor Masmiquel establien la màxima local (23-21).

El Sarrià ha acusat l’esforç i no ha pogut mantenir el ritme ofensiu. L’Alacant s’ha tornat a posar per davant a menys de set minuts (24-25, temps mort de Salva Puig) i Villar ha ampliat el marge amb assistència i dos gols, el segon en inferioritat (25-28 a 2:07).