Rugbi

El GEiEG tornarà a l’àmbit estatal

Rugbi. Les grupistes assoleixen l’ascens a la divisió d’honor B, amb dues victòries en la fase a Toledo, i trenquen el parèntesi de tres anys des que van baixar de la màxima categoria, el 2017

El GEiEG jugarà a la divisió d’honor B després d’acabar segon en la fase d’ascens a Toledo, en què sis equips es jugaven les dues places aquest cap de setmana. La victòria en la semifinal contra el CAU València per 7 a 12 permet a les grupistes tornar a l’àmbit estatal després del descens del 2017.

“L’equip ha saltat d’alegria, fa un parell d’anys que li anàvem al darrere, pensem que tenim el nivell per jugar aquesta competició i hi havia moltes jugadores que ho havien provat i fins ara no ens n’havíem sortit”, diu sobre l’ascens Coral Vila, satisfeta pel nivell d’organització i de joc de la fase.

L’equip grupista, que havia acabat segon del seu grup amb la derrota contra el Getxo (10-5 amb un assaig a tres minuts d’acabar) i la victòria contra el Burgos (15-0), va superar el primer de l’altre grup, el CAU València.

En la final, sense res en joc, les grupistes van tornar a perdre contra les basques per 21-0.

La competició a la qual el GEiEG ha accedit, que no existia quan va baixar de la divisió d’honor, es jugarà després de Nadal i hi ha també el BUC i el Sant Cugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)