Més esport

Thomas Bach serà reelegit president del COI fins al 2025

Olimpisme. Sense cap candidatura alternativa, el dirigent alemany serà ratificat en el càrrec en una assemblea el mes de març a Atenes

Thomas Bach serà reelegit president del Comitè Olímpic Internacional (COI) sense oposició, un cop s’ha exhaurit el termini per presentar candidatures. L’acte oficial de la reelecció es portarà a terme del 10 al 12 de març de 2021 a Atenes en el decurs de l’assemblea de l’organisme olímpic. L’advocat alemany ja havia anunciat el passat 17 de juny la seva intenció de continuar en el càrrec. La Carta Olímpica estableix un primer mandat de vuit anys, renovable amb un segon i últim de quatre. Bach (Wurzburg, 1953) va ser elegit president el 2013 i renovarà el seu càrrec, que començarà després dels Jocs de Tòquio, fins al 2025. El dirigent bavarès va ser campió olímpic d’esgrima en els Jocs de Mont-real 1976 en l’especialitat de floret per equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)