Atletisme

Oukhelfen i Ouboukir lideren el cartell del cros de Granollers

Atletisme. Els campions catalans de camp a través no faltaran a la cita vallesana. També es posarà a prova en aquesta especialitat la banyolina Esther Guerrero

Abdessamad Oukhelfen (Playas Castelló) i Douae Ouboukir (Sant Just), els vigents campions catalans de camp a través, encapçalen el cartell del cros de Granollers, que diumenge encetarà el calendari estatal de l’especialitat. En temps de pandèmia i sense referències recents, l’estat de forma dels corredors és tota una incògnita. La prova masculina es presenta molt oberta amb alguns dels millors corredors de fons catalans com ara Ibrahim Chakir (Numatino), segon l’any passat a Granollers, Aaron las Heras (Playas Castelló), campió d’Europa sub20 de 5.000 m el 2019, Marc Alcalà (Barça), Llorenç Sales (Montsià), Abdelaziz Merzougui (Calvià), Omar Ougzhfi (Albacete), Youseff Taoussi (Barça), Boubacar Sabaly (Lloret la Selva), a més de l’italià Radouane Amehdy, entre molts altres.

En la prova femenina, a més d’Ouboukir, popular pel fet de córrer descalça, destaca la presència de l’etíop Likina Amebaw, amb marques acreditades de 32:55 en els 10 km en ruta i 1h11:30 en mitja marató, i de la banyolina Esther Guerrero, que en plena pretemporada es posarà a prova en un terreny i una distància (8.000 m) que no és la seva habitual. La cita aplegarà altres assídues en la prova granollerina com ara la gal·lesa Jenny Spink (CA Santa Cristina d’Aro), la veterana Montse Mas (Barça), vencedora el 2018, Míriam Ortíz (AA Catalunya), Rosalia Tàrrega (València), Elia Saura (València), Irene Bonilla (Barça), Naima Ait Alibou (CA Igualada), entre d’altres.

L’organització muntarà tot un dispositiu per evitar les aglomeracions dels participants i les sortides de cada una de les categories serà esglaonada per poder mantenir les distàncies de seguretat. Tots els participants rebran prèviament un certificat que autoritza la mobilitat, tot i el confinament municipal que regeix el cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)