Més esport

Trien Toni Bou i Aina Cid millors esportistes de l’any

Més Esport.

El jurat e la 24a Festa de l’Esport Català que organitza la UFEC, la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física i el diari Sport han escollit Toni Bou i Aina Cid com els millors esportistes del 2020. Bou (34 anys) ha estat votat per unanimitat després d’acumular dos títols mundials més. En suma ja 28. Els altres candidats eren Dani López Pinedo, Toni Ponce i Jordi Xammar. La categoria femenina ha estat més renyida entre l’ampostina Cid, plata europea en el dos sense timoner, i l’atleta Esther Guerrero. També eren candidates al premi Laura Ester, Berta Abellán i Núria Marquès.

Els altres guardons en la festa, que es farà el proper 30 de genera, es concediran a Astrid Fina (esperit esportiu), Víctor Tomàs (premi llegendari), David Martín (entrenador), l’equip femení de futbol del FC Barcelona (millor equip) i Eduard Rousaud i Maria Costa (projecció).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)