Futbol sala

El lesionats Aicardo i Feixas ja s'entrenen amb el Barça

També tornen els internacionals, i el tècnic blaugrana recupera efectius per preparar el partit de dissabte contra el Betis

El porter Feixas i Aicardo ja s'han començat a entrenar amb el Barça, tot i que encara no estan recuperats del tot de les seves lesions i seran baixa per al partit que el Barça jugarà dissabte a la pista del Betis (16:15 h). L’entrenador Andreu Plaza també ha recuperat els internacionals de la selecció estatal Adolfo i Lozano, mentre que André Coelho encara ha d’arribar de la concentració amb Portugal. El tècnic del conjunt blaugrana va recuperant efectius de cares a afrontar el complicat final d’any, que també inclou la final a quatre de la copa del rei a Màlaga el 19 i 20 de desembre.

El retorn dels lesionats Aicardo i Feixas és parcial perquè encara no estaran disponibles per al proper partit. El gadità estava de baixa des de la segona setmana de novembre per una ruptura fibril·lar en el bíceps femoral de la cuixa esquerra, mentre que el porter Feixas estava absent des de finals d’octubre per una subluxació a l’espatlla esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)