Tennis taula

Sofia-Xuan Zhang venç Gàlia Dvorak en la final de l’Spain Masters

La gironina remunta i guanya per 3-2. Joan Masip perd la final masculina

La gironina Sofia-Xuan Zhang ha guanyat el III Spain Masters al superar en la final a la mataronina Gàlia Dvorak per 3-2 (10-12, 6-11, 11-9, 11-7 i 11-6) després d’una gran remuntada. L’igualadí Joan Masip ha disputat la final masculina però ha estat derrotat per l’andalús Carlos Caballero per 3-0 (11-5, 11-6 i 11-8). En les semifinal ha quedat eliminat el vilanoví Marc Duran al perdre contra Carlos Caballero per 3-0.

Aquest torneig s’ha disputat en a l’Hotel Riu de Madrid amb gran mesures sanitàries. Quan van arribar els jugadors una participant en el quadre femení va donar positiu, i ella i les altres jugadores que havien tingut contacte directe no van poder jugar. Per això les quatre jugadores que si que ho podien fer van entrar en els grups masculins, que van passar a ser mixtes.

Galia Dvorak i Sofia-Xuan Zhang han tingut una bona actuació en la fase de grups plantant cara als seus rivals masculins. La mataronina ha guanyat dos partits, un a l’alacantina Maria Ñiguez en el duel femení (3-0) i l’altre contra un rival masculí, el burgalès Daniel Berzosa (3-2). De les altres cinc derrotes en els partits contra els nois dues han sigut per un ajustat 2-3. La gironina només ha guanyat l’andalusa Andrea Pérez (3-0) en el grup mixt, però en tres dels sis partits contra els nois només ha cedit per un anivellat 2-3.

En la fase de grups Marc Duran i Joan Masip han ocupat la primera posició dels seus respectius grups. Marc Duran ha liderat el grup 1 amb sis victòries i només una derrota per davant de l’andalús Miguel Angel Vilchez que ha sumat cinc victòries i dues derrotes. En el grup 2 el primer lloc l’ha ocupat Joan Masip amb sis victòries i una derrota, el mateix que ha aconseguit l’andalús Carlos Caballero però l’igualadí ha guanyat en el seu enfrontament particular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)