Futbol sala

El Barça goleja el Betis (0-7) amb quatre dianes d'Adolfo

El seu primer gol és el 100 en partits oficials de blaugrana i ja ha arribat als 103

El Barça ha encadenat el cinquè partit consecutiu sense perdre i la tercera victòria seguida amb la seva golejada a la pista del betis (0-7). Adolfo ha estat el protagonista en atac i ha marcat quatre gols. El primer, que era el 0-2, ha sigut el seu gol número 100 en partit oficial com a blaugrana i després s’ha situat amb 103.

El Barça ha sortit a l’atac des de l’inici i ha començat a tenir ocasions. En el minut 9 s’ha lesionat el porter del Betis, i ha debutat Adrian Rubio, porter del filial de 19 anys. Els dos equips han començat a tenir ocasions amb bones aturades dels porters fins que a un minut i mig del descans Dyego ha situat el 0-1 en el marcador. En la segona meitat ha arribat el festival d’Adolfo, i Coelho i Daniel han completat la golejada. El jove porter Oscar de la Faya ha debutat en el primer equip del Barça en els últims minuts.