Futbol sala

El Barça goleja amb quatre gols d’Adolfo

Futbol sala. Amb el seu primer gol arriba als cent en partits oficials com a blaugrana

BETIS 0 BARÇA 7

BETIS:Jaime, Bocão, Rubén Cornejo, Chicho i Eric Pérez –inicial–; Emilio Buendia, Burrito, Chaguinha, Borja Blanco, Ivi, Elias i Adri (p.s.).BARÇA:Dídac, Sergio Lozano, Joselito, Dyego, i Ferrão –inicial–; André Coelho,Daniel Ximbinha, Povill, Marcenio, Esquerdinha, Matheus, Adolfo i Oscar.GOLS:0-1 (19’) Dyego. 0-2 (26’) Adolfo. 0-3 (29’) Adolfo. 0-4 (33’) Adolfo. 0-5 (33’) Adolfo. 0-6 (36’) André Coelho. 0-7 (490’) Daniel.ÀRBITRES:Miñano i Ropero. Groga a Burrito, Elias, Adri i Dídac.

El Barça va encadenar el cinquè partit consecutiu sense perdre i la tercera victòria seguida amb la golejada a la pista del betis (0-7). Adolfo va ser el gran protagonista i va marcar quatre gols de manera consecutiva. El primer, que era el 0-2, va ser el seu gol número 100 en partit oficial com a blaugrana i després va arribar als 103. Va debutar amb el Barça el porter Oscar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)