Futbol sala

L’Industrias fa mèrits per guanyar l’Inter i cedeix l’empat a 12 segons del final (3-3)

Els colomencs s’avancen amb un 3-1 però els actuals campions de lliga saben empatar

L’Industrias Santa Coloma només ha pogut empatar a casa contra l’Inter (3-3) en un partit que ha dominat i en el que ha fet molts mèrits per aconseguir la victòria. Els colomencs han cedit ’empat a només 12 segons del final quan els madrilenys estaven atacant amb cinc jugadors i sense porter.

L’Inter s’ha avançat enel minut 6 de partit però l’Industrias ha demostrat que aquesta temporada sap plantar cara a qualsevol rival i ha empatat en el 17 amb un gol de Corso. Cardona ha situat el 2-1 en l’inici de la segona meitat i a tretze minuts del final Drahovsky ha fet el 3-1. L’actual campió de lliga, tot i no fer un bon partit, ha tret profit de les seves ocasions i d’algunes errades dels locals. A set minuts del final s’ha apropat en el marcador i a 12 segons de la fi ha empatat.