Futbol sala

Ximbinha impulsa el Barça als quarts de copa

Futbol sala. Dues rematades de córner encarrilen el triomf contra el Burela

Barça 3 Burela 0

BARÇA:Dídac, Sergio Lozano, Dyego, Joselito, Ferrão –cinc inicial–; Aicardo, Matheus, Ximbinha, André Coelho, Esquerdinha, Adolfo, Daniel i Marcenio.BURELA FS:Kaluza, Renato, Javi Rodríguez, Iago Míguez, Pitero –cinc inicial–; Eto’o, David Pazos, Quintela, Matamoros, Álex Diz i Lucho.GOLS:1-0 (5’) Ximbinha. 2-0 (32’) Ximbinha. 3-0 (40’) Adolfo.

El Barça, sòlid en defensa i amb Ximbinha com a protagonista en atac, va enllestir l’eliminatòria de vuitens de final de la copa contra el Burela i ja es pot centrar en la final a quatre de la copa pendent del curs passat, que es disputarà el cap de setmana al Martín Carpena de Màlaga i en què també hi serà l’Industrias Santa Coloma. L’equip blaugrana, amb una volea rematada magistralment per Ximbinha en un servei de córner (5’), va arribar al descans amb un exigu 1-0, un resultat que no feia justícia a les nombroses oportunitats dels d’Andreu Plaza. El pivot brasiler, en un altre servei de córner, va tornar a aparèixer en la segona meitat (32’) per aportar tranquil·litat a les files blaugrana. Adolfo, quan el Burela ja exercia amb porter jugador, va rematar la feina en l’últim minut.