Futbol sala

L’Industrias perd el primer partit a fora

Futbol sala. L’equip català s’avança amb un gol de Khalid, però hipoteca en el segon temps part de les aspiracions de jugar la copa

Viña Albali 4 Industrias 1

VIÑA ALBALI VALDEPEÑAS:Edu, Rato, Chino, Cainán i Preá -equip inicial-; García, Nano, Catela, Juanan, Ruiz i González.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Borja, Puerta, Sepe, Drahovsky i Khalid -equip inicial-; Álvarez, Verdejo, Bermusell, Santos, Abdel, Caroan i Llamas.GOLS:0-1 (2’) Khalid. 1-1 (15’) González. 2-1 (28’) Catela. 3-1 (31’) Nano. 4-1 (36’) Chino.

L’Industrias va notar el desgast de la copa i va perdre a la pista del Viña Albali Valdepeñas per 4-1. El conjunt de Javi Rodríguez es va avançar amb un gol de Khalid en un primer temps intens i amb moltes ocasions. Els locals van empatar abans del descans i van sentenciar en el segon període. L’equip català encara no havia perdut fora de casa en la lliga i hipoteca part de les seves aspiracions de jugar la copa d’Espanya, que afrontaran els vuit millors de la primera volta. No perdia fora de casa des del 16 de gener del 2020, a la pista de l’Osasuna (6-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)